8 Haziran 2016

the flash s02e18:

Versus Zoom

--- spoiler ---

.böyle mallık zor yapılır. sen zorla dünya 2'den elemanı çağır. sonra güya yen, sonra kaçmasına izin ver. sonra wally için hızından vazgeç. yahu mal adamlar, madem diğer tarafa kapı açacaksınız, insan indiği yere bir tuzak yapmaz mı? hadi yakalayamasın aksiyon olsun ama insan bir denemez mi?

.üstelik jay denen adam zaten hasta imiş. ölecekmiş. hız muhabbeti de ölmemesi için yaptığı bir şeymiş. bıraksa kendi halinde ölüp gitse olmuyor muydu? koca bir dünyayı bırakamazmış da falanmış filanmış. nerden baksan aşırı saçmaydı.

.hızından vazgeçmesi de inanılmaz saçmaydı. ülen bir kişi için tüm dünyadan vazgeçmek gibi bu, ailedenmiş de falanmış filanmış. ne kadar saçma sapan olduğunu kelimeler ile anlatamıyorum artık. 

.bölümün tek iyi yani jay'in geçmişi idi, seri katil imiş. annesini babası gözünün önünde öldürmüş. akıl hastanesinde kafaya elektro şoklar yerken patlama olmuş. biraz abartı ama kötü adam yaratmak için güzel bir yöntem işte.

.başından beri flash'ın hızını çalmak için imiş. demir maskeli tipin kim olduğunu söylesem inanmazsınız dedi de kim olduğunu merak ettik, şu koca seride tek bunu merak etmeye başladım, onda da saçmalamasalar bari.

.hız artırıcı takiyon mudur nedir? madem bu kadar basitti, şu vakte kadar niye yapmadınız? bir de kendi hızı değildi. tüm hızı zoom kadar değildi, serumda verdiği vakit bunu anlaması gerekiyordu. hiç alakadar olmadı. barry'i öldürecekti. araya caitln girdi, beni sevdiysen falan diyerekten. içindeki insana seslendi. bir de bunun dramını yaparlarsa vay halimize.

--- spoiler ---