29 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e10:

Oni Gakatta Yarikata

--- spoiler ---

.subaru veledi daha ölmedi ama hikayeyi ilerletmek yerine muhabbet ediyorlar. mavi saçlı kız kardeşine yardıma gidiyorlar ama muhabbet öyle bir koyu ki varamıyorlar. vardıkları vakit de ne olduğu belli olmadan bölüm bitiyor. bir miktar kolaycılık oluyor lan bu? ayıp oluyor japon anime ustaları.

.tabii izlemesi keyifli, veledin konuşması ve ses tonu fazla maruz kalınırsa kafa ağrıtır. devamlı bağırıyor mal. vida saçlı yarım gün içersinde öleceksin dedi. iblisli köpekli saldırıdan bunu hayata döndürdüler ama içinde lanetler düğümlenmiş ve çözülemiyormuş. manasını yiyecek bu lanetten kurtulmanın tek yolu da lanet yapanı öldürmek imiş.

.mavi saçlı bunu başarmak için gitmiş öldürmeye, boynuzu çıkınca kontrolünü kaybediyor imiş. pembe saçlı boynuzu eskiden kaybetmiş ama gücü yetmemiş. karşı karşıya geldiklerinde mavi saçlı bunlara saldırdı ama etrafını da temizledi. sonra subaru boynuza vurur ise eski haline  döneceğini öğrenip bunu yapmaya kalktı, ilk hamlede yapamadı. havaya uçtu, tam yapacak idi, bölüm bitti.

.yaptıysa iblis gücü bitti diyelim, iblisler bitti mi? bu ölümden dönüşünden bahsedemeden ortalık iblis gücü kaynıyor, bunun sebebi ne? nasıl bir durum yaratıyor? büyük bir şey ise diğerleri nasıl fark etmiyor. asıl vida saçlı nasıl fark etmiyor? güzelce açıklasınlar bir zahmet.

--- spoiler ---