24 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e08:

Naite Naki Wameite Naki Yandakara

--- spoiler ---

.mindfuck'lara gelemiyor muyuz neyiz? bölümden pek bir şey anlamadık. şaman nedir? ne zaman geldiydi? gördük mü? stella mıydı? büyücünün kokusu dedikleri nedir? yarı elf dediler, gümüş saç dediler. bizim emilia'yı tarif ettiler. karman çorman olduk.

.şimdi hala anlamıyorum, şu vida saçlı kızın gücü nedir? bizim veledin geçirdiği aşamaların farkında değil miydi? daha önce farkındaymış gibi davranıyordu. şimdi en azından bir önceki tekrarı, bunu koruduğunu falan hatırlamadı. bahsi bile geçmedi.

.subaru herkesin kalbine girmek için çok hızlı çalıştı, gülümsedi. koşturdu durdu ama sırf böyle yaparak daha fazla dikkat çekti. sonra emilia geldi bunu kucağına yatırdı. pek romantik sahneydi, yorulmadın mı? nen var kuzum dedi, ağladı eleman. tamam hoş sahneler ama bir yer varmıyor ki? elemanın olayları çözmesi lazım ama çözmeye dair bir şey yaptığı yok. çok aşırı konuşuyor, espirilerin boku çıktı, kafa ağrıttı. yeter yani.

.şimdi son planda lanetin dokunarak geçtiğini öğrendi. herşey mantıklı oldu şimdi dedi ama ne alaka? pazara gidişi erkene aldı. neyi keşfettiyse anlamadık artık, sonraki bölüm anlatırlar inşallah.

--- spoiler ---