14 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e04:

Rozuwāru-tei no Danran

--- spoiler ---

.eğlencelik bir bölüm, güldürüyorlar. bölüm sonunda tekrar kuralları değiştirdiler. elemanın günü tekrar etmesi ölmesi ile ilgili değilmiş. groundhog day filmi gibi bir şey olmuş. belki karışık hali olmuştur, belki başkası buna büyü falan yapmıştır. ne olduğunu açıklarlar herhalde.

.yeni tiplerden hepsi iyi. vida saçlı kız iyimiş. kütüphanenin koruyucusu imiş. puck'ı pek seviyor. kapıları kendine bağlama ya da tersini yapma olayı varmış. bizim velet devamlı kapıyı buluyor, komiklik oluyor falan.

.hizmetçi ikizler çok fenaymış. iyi laf sokuyorlar. becerikliler. tekrarlı lafları var. komikler, güldürüyorlar. bir de işin başındalar mıdır nedir? pembe saçlı olan sanki hizmetçi bile değildir, kim bilir?

.lord tipi palyaço ile karıştırıldı. tipi hafif andırıyor. konuşması pek nağmeli. her karakterin konuşması farklı farklı, adamlar uğraşmış ve komik. ilginç bir şeyler olursa tadından yenmez.

.emilia karakteri memleketin kraliçe adayı imiş. rozet de bunu simgeleyen bir şey imiş. ilk bölümlerde bununla uğraşmışız. subaru'nun ajan olmasından şüphe ettiler. lord pek tekin bir tip değil gibi. nereye bağlayacaklar bakalım? 

--- spoiler ---