10 Haziran 2016

Re: Zero kara hajimeru isekai seikatsu s01e01b:

Hajimari no Owari to Owari no Hajimari

--- spoiler ---

.eğlenceli ve ilgi çekici gibi duruyor. fantastik olaylarını falan tatlı çizmişler gibi. dövüş sahneleri çok değildi ama güzeldi. bölüm başında rozeti çalan kızı aramaya devam ettiler. bir eve vardılar. içerde herkesler ölmüş. subaru veledi de etrafa bakarken o da öldü. sonra yanındaki beyaz saçlı kız da öldü. hop tekrar elma satan abimizin oraya döndük.

.devamlı elma satan abiye döneceğiz galiba, kendince hoş tabii de yine bir açıklama alamadık. bakkaldan eve dönerken paralel evrene geçti, paralel evren içinde de zamanda geri gidiyor. öldükçe bu tekrarlayacak gibi. bölüm sonunda tekrar öldü. tekrar beyaz saçlı hatunla karşılaştı ama bu sefer önceki söylediği isim kötü cadının ismiymiş. kendisi salladıydı bu ismi, ne alaka şimdi?

.bölüm ortasında eleman direkt koşa koşa eve geldi. arada bunu soymaya çalışanları güzelce benzetti. eve gelip ihtiyar ile tanıştı, beklemeye koyuldu. hırsız sarı saçlı hatun da gelince pazarlık etti, meğer diğerlerini öldüren rozeti isteyen dekolteli hatun imiş. hepsini güzelce biçti ve olaylar yine başa döndü.

--- spoiler ---