28 Haziran 2016

limitless s01e03:

The Legend of Marcos Ramos

--- spoiler ---

.polisiyesi yordu. gereksiz bir polisiye daha. kirli polisler varmış. uyuşturucu patronu ile iş yapıp onu paketlemişler. sonra efendim bunları enseleyecek fbi ajanını falan vurmuşlar da ilkin normal bir olay gibi bulup sonra zebra denen tetikçinin vuran olmadığını anlayıp tekrar olayı çözelim demişler.

.hani beyni tam kapasite çalışsa da hemen çözemeyebilir, çözdüğü başka olay olabilir. üstüne fbi ajanı olayları çözmüş gibi oldu. iyi güzel ama pek de sarmadı şimdiden. bakalım düzeltirler inşallah.

.post-it'lerden model yapıyor. sadece adamın uzun olduğunu anlatmak için. başka türlü olmaz mıydı? bilgisayarda falan modellesene arkadaş? ne bileyim saçma geldi o sahne.

.bunlar haricinde senatör tasmasını çekti. patronunum diye gelen tip arrow'daki zenci tip idi. hayatının kontrolü sende değil dedi. o sıra da tam eskisi ile barışmıştı. kızın kalbini kırdı yine falan filan oldu.

.bir de onun evinin satılmaması için yine beyin fırtınası yapmştı. hepsi boşa gitti. zaten düzgün bir hayatı olmasını bekleyemezdik de ne bileyim eskisi ile barışıp da mutlu mesut yaşatmak yerine ortaya bir romantik salata atabilirler. zaten debra ile ilişki tavsiyesi moduna falan geçmişler. birasını aldı geldi, aynı debra morgan gibi. onla takılırlar belki ilerde kim bilir?

.tabii böyle bir şey olursa iyice saçma olur. zaten öyle matrak bir karakter olarak ortalarda geziyor. peşindeki ajanlarla muhabbeti iyi. mike ile ike miydi neydi? kendi çapında komik sayılır, başka da bir numaraları yok.

--- spoiler ---