24 Haziran 2016

it's always sunny in philadelphia s11e09:

The Gang Goes to Hell

--- spoiler ---

.pek sevimliler allah bağışlasın. bornozları ile başlıyor bölüm. gemi batmış bunlar dua etmiş, tanrının huzurundalar ve hikayemizi anlatalım diyorlar.

.mac kilise değiştirmiş. süper ötesi bir gemide tatile çıkmışlar. hristiyanlığa göndermeler falan derken türlü şakalı komiklikler vardı işte. gemide alkol yokmuş, bavulla bira getirmişler, hepsinin haç takması ve frank'inkinin asitli olması falan da iyidi.

.tabii bölümün yıldızı mac idi, elemanda yine ait olma sorunları ve cemaat ile kaynaşmalar vardı. oyunlar moyunlar derken bununla yakın takılan iki adamın gay olduğunu öğrendi. hristiyanlık ve gaylik olamaz diye önce boşluğa düştü, fırtınalara haykırdı. işaret istedi. ses çıkmayınca gaylikten döndüreceğim sizi diyerek kapılarına dayandı.

.beş dakika sonra mac'i gay yaptılar. çocuklar ben gay'im diye kapılarına geldi. hepsi de bir günahtan gözaltına alınmıştı (frank ve charlie oburluk. dee öfke, dennis de şehvet), derken gemi battı ve öyle bölüm bitti. 

.muhtemelen gemi yakıtından yaptıkları kafa yapıcı içkiyi kaptan içti ve gemi battı. frank'in tanrıya küfretmesi falan acayipti. zaten sorgu sırasında da tanrıya postayı koyduydu. bornozlarını yediklerim.

--- spoiler ---