3 Haziran 2016

Bates Motel s04e08:

Unfaithful 

--- spoiler ---

.yahu ensest olayların bokunu çıkardılar, annesini sevişirken izlemek de nedir lan? bunların senaristleri manyak mı? neden böyle bir şey yaptırma gereği duydular? ne bileyim en azından sadece uzaktan dinlese idi. yetmedi bir de delik açtı duvara ve izledi. çok arızalı işler bunlar.

.sonra yemek masasında aramızdaki gizli bağ falan filan diyor ve dönüyor şerife aramıza giremezsiniz diyor. yok artık diyor insan. sonra balta ile odun kesiyor, balta ile ortalığa saldırıyor. şerif hafiften tırsıyor ve norma'yı oğlu ile bırakmıyor.

.tabii soğuk diye birlikte uyumalarından da bahsetmek lazım, adamlar hep sınırlarda geziyorlar. neymiş hava soğukmuş. motelde yatmak niye aklımıza gelmemiş. birlikte yatarsak ısınırmışız. manyak mısınız lan siz? biz mi çok fesatız bu nedir?

.şerif olaylardan pek mütessir oldu ama norma'ya hakkaten yanık durumda sanki. onun da başına işler gelecek. anahtarı verdiği hatunu havalimanında sıkıştırdılar. sen hapisteyken şerifin özgür olması hakkında ne düşüneceksin diye damardan girdiler. kadın kesin satar diyorum ama belki de hafiften sevdi diye satmaz artık, kim bilir? son dönemde zaten pek bir iyilik yapmıştı kendisine.

.dylan ile emma sonunda sevişti, sağolsunlar seviştirmeden yapmıyorlar. eleman kanepede yatıyormuş ama işte babası ile aynı evdeler. babası erkenden yatmış da falan filan, hepsi bir acayip hayat yaşıyor bunların. şimdi hakkaten bunlar gidecek mi? dylan'ı diziden çıkaracaklarını pek zannetmiyorum.

.bunlar haricinde pek bir şey olmadı. norman'ın şeriften hoşlanıyorum lafına kusması en iyi kısmıydı, nasıl bir kafaysa artık. başka da bir numara olmadı. durağan, durgun ve sıkıcı idi.

--- spoiler ---