3 Haziran 2016

acayip hikayeler e03:

Benim güzel sevgilim

--- spoiler ---

.lan sonu rüya çıkmasa yine çok acayip diye şaşıracaktık da rüyanın acayip olması nedir ki? hikaye olarak rüya niye tasarlarsın ki? bir de cem özer ve fatih dönmez haricindeki oyuncular çok feciydi. olga mıdır nedir? nerden bulmuşlarsa insan biraz türkçe çalıştırır. adamın yaralı bacağına vururken gülüyor falan. şaka gibi yani.

.adamın tekinin kıskançlık hikayesini anlatalım demişler, kıskanma üzerine bölüm yapmışlar ama bir yerden sonra olay çok saçma olduğu için bunun sonunu rüyaya bağlayalım demişler. 

.bir de obsesif kompulsif bozukluk ile ne alakası var? adam bildiğin düz deli, inişli çıkışlı halleri falan var, ne dediği belli değil. diyor ki kimin sevgilisi daha güzel, ha diyor senin sevgilin daha güzel o vakit kendi sevgilisini kıskanmasına gerek yokmuş? gavatlıkta yeni boyut herhalde. ne yapmaya çalışmışlar anlamadım yani.

.hayko'nun giriş çıkış konuşmaları bölümden daha iyidi. korkular, düşünmek ve sonunda nasıl olsa izleyin geçin başkasının hayatıyla bitirmek falan hoştu da işte sadece öyle konuşturarak olmuyor. bir de yan karakterleri de iyi bulun lan, yamulmayın hemen böyle üç bölümde. haydi aslanlarım.

.bu arada iğne yapan hemşire olayını bir önceki bölümde de görmüştük. yapayım mı bir iğne falan baya espiri galiba? zaten bölüm gülümsetti bir hayli, şaka gibiydi.

--- spoiler ---