19 Mayıs 2016

white album 2 e11:

Yuki ga toke, soshite yuki ga furu made (kôhen) 

--- spoiler ---

.piyanist kızımız uslanmaz aşık imiş. baştan beri yaptıklarını ayaküstü anlattı. sonra esas oğlan bunu öptü. çevirmenin notları da harika, ergenin teki herhalde. inanılmaz yorumlar katıyor, resmen şaka gibi.

.baştan beri duygularını göstermiyor, ağzının içine düşmediği kalmış. sonra vokal kız ile takıldığını söyleyince de umursamamış. hep birlikte olacağız demiş. annesi gelmiş, resitalden sonra seni viyanaya götüreceğim demiş. kız da kabul etmiş. hikayenin saçma özeti böyle.

.şimdi bunları toptan anlattı, oğlan dayanamadı sarıldı öptü. o vakit itti oğlanı, çaktı tokadı, vokal kızı kaç kez öptün dedi. ülen romantikler, tamam hüzünlü çizmişsiniz, tamam güzel çizmişsiniz de akıl sır ermiyor bu işe. ne olması gerekirdi. bir kere karşıda vokalist kızımız okulun önplanında olan kız. neyse bu saçma işe çok bile yazdım.

.ha bölümdeki en etkileyici sahne, verdiği ingilizce kitabını kaybedip yağmur altında araması muhabbetiydi. sonra düşüp buldu da güldü falan, hoş yani de ne bileyim bana çok ağır romantik bunlar.

--- spoiler ---