14 Mayıs 2016

white album 2 e04:

Sound of Destiny

--- spoiler ---

.bu velette ne buluyorlar diye başlayacağım şimdi, saçlarını okşamalar, saatlerce çalışmalar falan derken bölüm sonunda piyanist kızın evinde diş fırçasını gördü ve başından vurulmuşa döndü, zaten bu vokal kız yanmış buna,  yapacak bir şey yok.

.günde onlarca saat bir tane şarkıyı çalmaya çalışıyorlar. bir kere çalıyor, sonra seviniyorlar. sanki bir kere daha hatasız çalmasına garanti oluyor bu. çok abartıyorlar işte. bas ve davulu da programla yapacakmış. programla bunları halledecek eleman da gitarda daha iyi olan eleman. peki bu saçma değil mi? soloyu atacak elemana attırma, git ona gitar öğret. atacak eleman da bilgisayar programı ile takılsın. saçma değil mi?

.tabii işin aslı aşk üçgeninde kalmış, sevimli oğlanımızın hikayesi olması. piyanist kızı banyo sonrası gördü. banyo fasıllarını özenle çizmişler zaten. gelen geçen çat diye banyo yapıyor. banyo yapmasalar ölecekler yani.

.zaten animenin başında verdikleri konser de görünüyordu. hani bunları başaracaklar zaten ama araya olaylar koyalım demişler. nasıl da birbirlerinden etkileniyorlar falan filan gibi.

--- spoiler ---