13 Mayıs 2016

white album 2 e03:

Keiongaku dôkôkai, saikessei

--- spoiler ---

.bir liseli grubu için bu kadar çizilir mi lan? hiç mi akıl yok sizde allah aşkına. şu japonlar cidden insanı şaşırtıyor. bir de kapıya tekme sahnesi var en çok onu çizerken keyif almışlardır herhalde.

.sevgili kibirli piyanistimizi gruba katmak için çabalamalarını izledik. son karar da vokalist kızın ailesinin olaylara dahil olması, eğer bunu hallederse gruba dahil olacağı sözü vermresi idi. ailesinin işlere karışmasını bir mücadele kabul etti ve böyle söz verdi herhalde. bir de white album şarkısını söylemeyi çok istediğini sordu falan, mevzu bu yani.

.sırf bunun için adamlar deli çizmiş, müziğe dair pek bir şey yoktu. grubu nasıl kuracaksın bas gitarist nerde? davul nerde diyor? iyi de diyor. diğer gitaristi zaten hiç göremiyoruz. iki tane kız bir tane oğlan var. keşke şu kadar uğraşmışlar, fazlasını da yapsalardı da güzel bir müzik animesi olsaydı.

.yine de piyanist kızımızın halleri pek iyi, aşırı kibirli, aşırı yetenekli. kendine pek güveniyor. sizin aranızda bana bir zarar gelmez diyor, bugün teşekkür etmene izin verdim diyor. özel uğraşmışlar bunun için.

--- spoiler ---