24 Mayıs 2016

The Originals s03e18:

The Devil Comes Here and Sighs 

--- spoiler ---

.çevirmenler bile bıraktı diziyi, şimdi başkaları çevirmiş. yavaştan izlemeye devam. hani akıcı falan ilerliyor da ülen sen salak bir karakteri en süper kötü yap, sonra da öldürtmeye çalış. şaka gibi.

.cadılar bölgede söz sahibi olmak için böyle bir mala nasıl güvenmişler? bizim vincent makul konuşmaya çalıştı ama vekillikten atıldı. sen vampirlerden usandıysan nasıl daha güçlü bir vampir yaratırsın? ne saçma bir çözüm.

.hele hele klaus'un soyunu ondan ayırmışlardı. klaus'tan gelenler ölmeyecek. buna niye engel olmamışlar? şimdi her büyüye karışıyor kendileri ama elli tane büyü yapıldıydı, sesleri çıkmıyordu. şimdi ne oldu da ortalığı karıştırıyorlar? planları da çok saçma işte.

.her neyse eve giremesin diye tapuları falan değiştirmişler, freya üzerine almışlar ama klaus sanki gücü varmış gibi, çekti gitti. iki dakikada yakalandı. aurora ile bir sürü dialog yapalım demişler. o da sonunda kanı aldı. aynada kamera varmış. tüm bu salak sohbetleri de kayıt altına alındı. lucien salağı aurora tarafından sevilmek için bin yıldır bekliyor, şimdi kadın bunu kullanıyormuş da falanmış filanmış. hikayeye gel.

.iki tane yeni yetme vampir geldi aurora elinden klaus'u kurtardı. hayley melez falan da yine de saçma işte. cami salağı da bölüm sonunda lucien tarafından ısırıldı (bu arada evine giremesin diye tutup komşunu neden tutarsın ülen, bu ne salaklık). ölsün diye dua ettik, resmen karın ağrısı bir karakter, bıktık artık. artık onu öldürmemek için tedavi bulacaklar, hatta bu salağı öldürecekler gibi.

.sanki bu süper güçlü vampir olayı kişiyi yiyor gibi. atalar karşılıksız bir şey vermemiştir gibi geliyor bana. lucien yamulup kendi başına eriyip gidebilir. artık nereye isterlerse hikaye oraya gider ama asıl olay güzel kıvırmak, şimdilik sıçışlardalar. finali güzel bağlasalar bari.

.ha bir de kol meselesi var artık bundan bahsetmeyeceğim. elemanın suratını görünce midem bulanıyor.

--- spoiler ---