19 Mayıs 2016

fear the walking dead s02e06:

Sicut Cervus

--- spoiler ---

.bu salak gay zenci neden seninle ölürüm diyor? madem ölemeyeceksin neden bunu diyorsun ey zenci? en iyi karakteri tutup gay yaptılar, sonra hiç uymadığı halde aşırı bir romantizm kattılar, hadi eyvallah dedik. eleman öldü, peki bu ne yaptı? kafasına sıktı. ülen adam yaşarken olur verdi mi? annesinin yaptığını biliyor zaten.

.ölmeden önce annem halleder falan diyordu. eğer olur vermediyse cidden çok saçma, bir nevi adamı kandırmak. madem ölemeyeceksin, götün yemeyecek. neden öyle yapıyorsun? neden adamı vuruyorsun.

.şu zombi istifçiliği meselesini de anlamıyorum. etleri çürüyor dağılıyor, hala bir tedavi olabilir diyorsun. aklın alıyor mu? neydi o salak ingiliz dizisi hah in the flesh gibi mi olacak yani? onun da esas karakteri gaydi ya neyse işte.

.meksikaya vardılar, bir sıkıntı çıkmadı ama karşılarına silahlı adamlar çıktı. yanlarında yardım için gelen eleman, kardeş abigail öldürüldü. elinde bir para bunu anneme verin dedi. meksikalı top sakallı abimiz, tuttu denize attı. ne alaka diyor insan ya işte öyle.

.neyse bu abimiz veledin tekini takip ederek muhitteki skandalı ortaya çıkardı. zombileri köpekle besliyormuş şerefsizler. olacak iş mi? soğuk kanlı bir şekilde yerleşimin başındaki kadınla konuştu. garipti işler.

.silah sesinden sonra ortalık karışacaktır. bu sezon kaç bölüm olacak? 7 bölüme kadar bölüm isimleri var. bölüm sonunda da sezon finali dediler ama listede 15 bölüm görünüyor. o bile karışık.

.ha bir de şu salak oğlanın muhabbeti var. kendisine inandığını söyleyen sonra babasına adam hasta olmadan onu öldürdü dediği için üvey anasını zombilere yem eden oğlan çocuğu, üvey kız kardeşini falan da tehdit ediyor. gecenin bir vakti odalarına dalıyor. kızın ismini söylüyor. sonra yanında yatan anasının arkasına yanaşıyor, komidindeki bıçağı alıyor ve silah sesine uyanıyorlar. elinde bıçakla kek gibi kalıyor. çok saçma yahu, çok.

--- spoiler ---