20 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e26:

Riteiku 

--- spoiler ---

.e ne oldu şimdi? 26 bölümü ne diye izledik lan? bu sefer rena'yı durdurmuş. bu defalarca olmuş. defalarca olmaya da devam ediyor. son sahne de döngüyü anlatan rika için iyidi de ülen o kadar bölüm olsun döngüye dair bir açıklama yapma, ayıp yahu...

.şu kurtları sadece kurtlanan mı görüyor? kafayı yemek ile aynı şey demek. uzaylı muhabbeti de deli saçmasıymış. gerçekten öyle bir şey bekletmeleri hoş olmadı. şu an köy ayakta, bir ilaçlama falan filan yapıyorlar kısmında kaldı ama patlama falan olmadı.

.en azından patlama beklemiştik, ayıp ettiler. hayal kırıklığı oldu. sadece rena ile kei arasında arkadaşlık bağı vurgusu oldu. çatıdaki kapışma falan şaka gibiydi. zaten kei'nin bombayı imha etmesi falan da hiç iyi olmadı. ne bombası? ne rehinesi? ne polisi ne olayları? hiç anlamı olmadı.

.koca bölümde tek güzel şey işte rika'nın bunu defalarca yaşadım vurgusuydu. kei de bunu bir miktar fark etti. rena güya bu olaylar içinde kurtların kontrolündeyken arkadaşlarıma niye zarar veriyorum diye kendine geldi. olmadı işte olmadı... o kadar bölümü uzattıkça uzatmışlar, elli tane hikaye bir yere bağlanmadı. sonraki bölümlerde bağlanıyordur umarım. bundan sonra da rei diye bölümleri varmış. bokunu çıkarmamışlardır inşallah.

.bu arada indirdiğim bölümlerde 27. bölüm var. altyazı yok. ingilizce bile yok. öyle oyun moyun oynuyorlardı. bir açıklama yapmadılar yani. önemli değildir herhalde.

--- spoiler ---