17 Nisan 2016

higurashi no naku koro ni e22:

Shiawase 

--- spoiler ---

.indirdiğim liste ile altyazı listesi uymuyordu. imdb ve wiki listesinde 22. bölüm mutluluk olarak görünüyordu. artık hepsine itimat ettik. araya öylesine bir bölüm atalım demişler, şımarmışlar iyice. sezon bitiyor hiçbir şey açıklamayacaklar mı? delirtmesinler bizi yalnız çok sinirliyiz.

.lan su savaşı falan filan iyi güzel de hepsi canlı yine. gemiş hikayesi mi? ya da hepsinin hikayesi bitti şimdi esas rena'nın hikayesi mi başladı? neymiş efendim. anası babası boşanmış, anlamadığım bir sebepten babasını tercih etmiş. hurdalıkta arabanın içinde hüzünleniyor. babası da mor saçlı bir hatun ile tanışmış, onun için hazırlık falan yapıyor.

.git diyor şurdan bir giysi al, alamıyor. kamyonları kaza yapmış. gidiyor kafeye oturuyor. mor saçlıyı görüyor. sarı saçlı adam satoru'nun amcası mı neydi? pezevengin tekiymiş. ülen ne bu? ne alaka? hiç biri ölmemiş falan onu geç, mor saçlı kadının hikayesi ne alaka? sonra kadını takip ederken bölüm bitiyor. bir de bu bölümü ikiye bölmüşler. indirilme sırasında 26. bölüm idi, sonraki bölüm 27 ama zaten o kadar bölüm yok altyazılarda, iyi karışacak gibi. zaten hikaye arapsaçı gibi bir de böyle bir dert çıktı. fazla gizem aşık usandırır. hafif ekşidim.

.ha bir de şaka gibi shion'u gösterdiler. koruması ile kafeye girdi. o çıldırmış shion falan yok, dünya tatlısı, şen şakrak kızcağız var. hay allahım sana geliyorum. yetti gari.

--- spoiler ---