3 Mart 2016

The Originals s03e14:

A Streetcar Named Desire 

--- spoiler ---

.stefan salağını getirdiler de ne alaka yani? pek bir şey hatırlamıyordum. vampir günlüklerinden buraya kaçmış da öyle mi olmuş? peşindeki kadın kimdi? sonunda nasıl kurtuldu? anlamadım hiç birini, pek gereksizdi ama araya serpiştirelim demişler. esas planda da diğer vampirleri oyalamak için kilit rolde oldu.

.kehanet vardı o ne oldu? aya salağı öldü allaha şükür. çok sıkıntılı bir tipti. elijah yine öldüremedi de hayley'in eline sağlık o öldürdü ve kurtulduk. strix meselesi marcel'e bağlı kaldı. tristian okyanusun dibinde, aurora da duvarın arkasında kaldı. tipleri sonra kullanırız diye işte paketlediler. yakın zamanda dönmesek bari.

.davinaya da uyuz oldum da hikaye için değişik bir şey yapmış oldular. en güçlü karakterin efendilik bağını kırdılar. savunmasız falan oldu yani. soylar arası savaş saçma oldu. o hikayeyi bitirdiler de klaus'u böyle azaltmaları elijah üzerine devam edecekler anlamına geliyor sanki. 

.eh elijah'ın ağırlığı arttıydı da bakalım nasıl olacak? temsili bölgedeki muhabbetleri uzattılar, en büyük düşmanı ile karşı karşıya gelip iki saat muhabbet etmeleri uzattılar. en son olaylar da işte beş dakka içinde toparlandı ve bitti. klaus ortalarda kaldı, davina kazandı, aya kaybetti.

.bir de stefan ile caroline muhabbeti vardı ki inanılmaz kötü. yetmedi stefan gider ayak aşk tavsiyesi verdi. hayley klaus'a karşı boş değilmiş. elijah ve klaus yine kardeş üçlemesi çakmasalar bari. çok yaptılar, bunlara dönecekler diye insan korkuyor.

.hikaye ortaya düştü işte bu şekilde, freya'yı daha güçlü olmasını beklerdik. klaus'u bu işten kurtarabilse neden kurtardı demezdik ama bu efendilik bağından kurtulması iyi oldu. hepsi de salak kol'un kurtulması için imiş. şimdi bu tip çok itici geliyor, keşke eski tipi geri getirseler ama olmayacak gibi, bu malı göreceğiz bol bol. davina sağolsun.

--- spoiler ---