12 Mart 2016

the 100 s03e08:

Terms and Conditions

--- spoiler ---

.yahu hikayeleri neden böyle ikiye ayırmışlar? kimin aklına gelmiş? sen walking dead misin lan? böyle hikayeleri ayırır da sündürürsen iyi olmaz ki? walking dead'de bile olmuyordu. şimdi saçma sapan bir liderlik ve vatan hainliği meselesine dönüp duruyorlar.

.madem öyle kane niye seçime gitti? erteleseydi seçimi. bunun için güya iki saat suçluluk duymuştu ama işte senaryo için büyük salaklık, şimdi pike denen adamı herkesin iyiliği için dünyalılara teslim etmeyi planladı ama ellerine yüzlerine bulaştırdılar.

.o da neden? bellamy yolu kesti, onu ezip geçemedi. ülen bellamy, allahın bellamy'si gibi bir şey. devamlı arıza çıkartan bir tip. devamlı taraf değiştirdi, devamlı sorun oldu. ez gitsin işte, herkes kurtulacak. çoğunluğun iyiliği için bunu yapamadı mı? hem can havliyle kaçardı falan ne bileyim yahu. çok saçma oldu böyle bakınca ama diğer taraftan pike olayı hallolsa ne olacaktı?

.olaylar bitecekdi. kumandan öldü falan herkesler yasta, kimse bunlara ilişmeyecek öyle barış falan mı olacaktı? şimdi yeni kumandan kim olacak? clarke ne yaptı? o tarafta ne oldu bilmiyoruz, öyle lexa'nın ölümünden sonra kaldı konu orada. önceki bölümlerde bile göstermedi adamlar. önce mi çekiyorlar ne yapıyorlar?

.asıl olay yapay zeka meselesi idi, onda raven bunca zaman olan olayları değiştirdi. nasıl oluyor da yuttukları özgür iradelerini engellemiyor? baştan beri tersi gibiydi ama şimdi raven gönül işi, finn meselesinde hatırlayamıyorum diye kırmızılı kadına ihanet etti.

.zaten ikinci yapay zeka kumandanın içindeki ek aparat olduğu ortaya çıkınca ne olacak? bunun hikayesi falan daha ilginç iken işte şimdi kane idam edilecek mi edilmeyecek mi? arkadaşlarına ne olacak? nedir bütün bunlar? onların geyiğine geldik. hoş olmadı yani. kane'i öldürebilirler mi? ondan şüpheliyim ama yapıyorlar arada böyle şeyler.

.üstüne üstüne bellamy kane'in idam hükmünden sonra taraf değiştirmeye karar verdi, yine taraf değiştirdi yani, güya iyi olacak böyle yapınca? kaypak eleman.

--- spoiler ---