9 Mart 2016

lucifer s01e05:

Sweet Kicks 

--- spoiler ---

.bütün olayı lucifer'e ne oluyora getiriyorlar ama bölümde saçma sapan bir polisiye oluyor. yani insanı bu yoruyor ama eleman konuşsun diye koca bölüm tasarlamış olmalılar. domuz ölsün, mangal yapalım desinler böyle hınzır mizah için şeytanı getirmişler adamlar ne yapsınlar?

.lucifer'in yardımcısı maze, onu korumaya ant içmiş. şimdi bunun için düşmanı gibi gösterdikleri zenci ile işbirliği yapıyor. o eleman da tutup sarışın gözlüklü tipten bilgi almaya gidiyor. teknik de baştan çıkarma, ülen nasıl şeytan bunlar yani? insan anlamıyor.

.lucifer ölümlü olmayı falan da umursamıyor da ne alaka işte? sırf bunun gizeminin üzerinde dursalar neyse ama işte polisiye de polisiye, nesini seviyorlarsa bunun bu kadar? salak saçma bir çete savaşı, lucifer'in elinden tuttuğu bir elemanın kendini tekrar gündemde tutmak için defilesinde silah ateşletmesi falan filan idi. yani ne bileyim çok boş beleş.

.ha niye bırakmadın izliyorsun denirse o vakit işte bir miktar güldürüyor, öyle akıcı saçma bir iş oluyor. daha iyisini yapabilecekleri izlenimi veriliyor bu yüzden. yapmazlarsa zaten devam edilmez.

--- spoiler ---