9 Mart 2016

grimm s05e09:

Star-Crossed

--- spoiler ---

.yağmur duası için kurban ayini ile devam ettiler. wesen meselesinde de bir koldan olaylar devam ediyor. şehre yeni bir tip gelmiş onun peşine düştüler. özetle bunlar oldu, öyle standart şekilde gelip geçiyor.

.nick mekanında bir tünele girdi, bir kapıyı açmaya çalıştı da açamadı. oradan da bir şeyler mi çıkacak? öyle adamlar yorulmuyor, devamlı bir olaylar olaylar.

.meisner bizim ekibi kendilerine bağlamak istiyor, görüşme falan ayarlamaya çalışıyorlar ama adamların görüşmesi de bir kaç bölüm sürecek herhalde. şimdi hepsinin ağzını yokluyor.

.diğer tarafta eve denen pembe saçlı hatun milletin ağzını yüzünü birleştiriyor. şehre yeni gelen tip için sorgulama yapıyorlar. trubel arkada hayret mi etti? yoksa acıdı mı? bu kızı ne ara ekibe bu kadar kattılar? böyle iyi polis kötü polise mi çevirecekler? oralar hiç belli değil.

.monroe kara pençe dediklerinin toplantısına katıldı. öyle kafa sallıyordu. adamın teki ona baktı bir şeyler olacak dedimdi ama olmadı. bunları falan nasıl tespit edememişler? nasıl bir ekipmiş bunlar? bir de dünyayı değiştirecek görünüyorlar.

.bölümün yan konusu da eski adetlerini geri getirmeye çalışan tarım işçisi wesenler idi. öküz başlılar mı nedir? öyle koç gibi de olabilir. yağmur yağması için yedi kişiyi kurban ediyorlar falan filan, son kurbanı kurtarabildiler ancak ama kendisini öldürdüler, onun kanı yere aktı ritüel tamamlandı herhalde. bölüm yağmurla bitti. nick oralara girme dedi ve bitti. 

.tabii avs sürümlerinden dertliyiz, bari bir iş yapıyorsunuz doğru yapın lan. eski dimension'ların bokunu yiyeyim. adam niyeyse artık 720p'den sunum yapmıyor. aleti mi bozuldu nedir?

--- spoiler ---