23 Şubat 2016

the walking dead s06e10:

The Next World

--- spoiler ---

.yahu bu nasıl bölüm şimdi? rick ile michonne ne alaka lan? hiç yakışmamalarını geçtim arkadaş değiller miydi? aynı evde takılınca mı böyle oluyor? ya da çocuğuna bakıyor falan diye mi? anne rolünde iyi de karısı rolünde o dudaklar falan hiç olmadı yani. çok uzatmazlar umarım.

.yeni buldukları tip için bölüm yapmışlar, diğer karakterleri göremedik bile. halk falan evlerine mi çekildi? ne ara düzeltiler mekanı? artık burada mı olacaklar? yeni insanlarla mı geçecek konular? genel konuyu sezon ortasında bitirmiş gibi oldular.

.bu yeni tip kurtulma ustası mı? tipi çok tanıdık ama sakaldan mı çıkaramadım nedir? hemen bir bakayım. yazarken bakıyorum da sonra yazınca niye önce bakmadın ya da niye yazıp bunları silmedin denmesin. baktım, tanımıyor muşum salağı, tipi tanıdık gelmiş demek.

.işler güçler kalmamış, dış fırçası ve lezbiyen jesti için rick ve daryl (iki şovalyemiz) keşfe çıkar ve bu yeni tipi görür. kendisi ninja mıdır nedir? bağlarlar kamyonete atlar. hapishane gibi bir yere kapatırlar kaçar. başında daryl falan da vardı? bir şey olmasa bari.

.bölüm sonu muhteşem sevişme sahnesinin ardından odaya dalan bu tiple yapalım demişler. adamın niyeti kötü mü değil mi? süper yetenekleri var ama amacı nedir? esas tiplerden biri mi olacak? ilgi çeksin diye mi böyle kaktırdılar? sonra göreceğiz artık.

.bir de başkan hatunun zombisini öldürdüler işte, çok dramlıydı. ağla ağla öldük. başka bir şey olmadı. carl yine mallık ediyor, boşa risk alıyor. birileri ölecek falan dedik ama zombiler yüzünden kimse ölmedi. carl de başkanın oğluna iyilik yapıyormuş.

.önceki bölümden sonra rahat bir bölüm yapalım demişler. daryl ile rick'in birlikte takıldığı şakalaştığı ve maraton koşucusu gibi dağlar dereler koştuğu bölüm olsun istemişler. aralara da bol müzik yapmışlar. öyle işte.

--- spoiler ---