5 Şubat 2016

The Originals s03e10:

A Ghost Along the Mississippi

--- spoiler ---

.camille salağını da vampir yaptılar. bir o eksikti. o kadar laf nereye gitti? amcasının yaptığı işleri devam ettirme muhabbetini hiç düşünmemiş mi peki? ne alaka yani? beslenmeyip ölse o vakit oha derdim de olmadı yani. daha çok suratını göreceğiz, daha çok dramlara sebep olacak. klaus ile mutlu mesut yaşasalar yine neyse ama pek olmayacak gibi.

.tristian salağını oyuna getirdiler. bu konuyu bu kadar çabuk halledeceklerini düşünmedim ama bir şekilde uzatacaklardır artık. köken ailesine karşı yaptığı planı kendisine çevirdiler. bir yere kapatıp ebedi cezasına göndermiş oldular. iyi güzel canı çıkar insanın ama ölmediği için her an kurtarılma ümidi de olacak. diziye geri sokarız diye tutuyorlar.

.hani tekrar diziye girmezse, o vakit süper ceza. tekrar tristian muhabbeti yaparlarsa o vakit kötüdür diyorum. zaten bu okyanusa atılma muhabbeti angel'dan itibaren çok popüler oldu.

.aurora'yı yine ellerinden kaçırdılar. o da olacak gibi değil. onunla birlikte hikayeyi devam ettireceklerdir herhalde ama bakalım çok kastırmasalar bari. sezon ortası böyle hikayeyi toparlayacaklarını düşünmedim ama nereye gitmek istiyorlarsa gidecekler.

.jackson tipini öldürdüler. iyidi hoştu ama kasıntıydı işte. üzüldük ama o kadar da değil. elijah sevinmiştir bile. hayley ile takılırlar artık. bunların aşk üçgenleri de saçma sapandı onun bittiğine sevindim en azından.

.büyücü vekil işler yaptı bir sürü. adamı esas eleman yerine koydular. davina'yı falan da böylece unutmuş oldular. kimse sallamıyordu. bu vekil olunca süper güçlü gibi oldu.

.elijah'ın konuşması iyidi. kavga olsa hepsini öldürseler daha iyi olabilirdi ama yine iki köken vampirine karşı kendilerine güvenip saldıramadılar. zaten tristian'ı da kurtaramayız diye düşünmüşlerdir herhalde.

--- spoiler ---