3 Şubat 2016

sleepy hollow s03e07:

The Art of War 

--- spoiler ---

.jenny'nin başına bir haller geldi. bölümde onu kurtaracaklarına peşindeki yaratıklarla uğraştılar. hayalinde gördüğü zenci tip kimdi? spartacus'deki abimiz miydi? yoksa benzer biri miydi? öyle değişik bir düşman geliyor. pandoranın kutusu ile oynayan kadınla birlikte takılıyorlar falan.

.geçen bölümde taşı eline aldıydı. sonra kızarmaya başladı. arada gözler beyaza dönüyordu. sonunda olanlar böyle oldu. yenilmez yaratıklar diye üç tane üstleri çıplak salak bulmuş gelmişler, sonra kanı üzerlerine dökerek birbirlerini öldürmelerini sağladılar. hadi tamam da sonuncusunu kılınç nasıl öldürdü? hani ölmüyorlardı? hani vurduğun vakit enerjiyi abzorve ediyorlardı?

.neyse yine esas karakterlerinin başına bir şey geldiği için ilgi çekici oldu. bir de aralarında romantizm ekiyorlar. sanki herkes birbirine çakmalı, kadın erkek karakterler birbirleri ile ilgileniyor. esas karakterlerimiz zaten aynı evi paylaşıyor öyle şaka gibi.

.yaratıkları öldürdüler dönüyorlardı. yaratığı çağıran tip geldi bunları yakaladı. diğer kadınla daha önce de karşılaşmıştık. hiç çaktırmıyordu. kendisi gizli ajanmış. tam bunların işi bitti derken hop ortaya çıktı pek şaşırdık.

.mills'e amiri durumu söylememişti. gözetim altındalar diyordu da bunu nasıl fark edememişler? kardeşinin durumu da ortaya çıkmıştı. bunlar neyi karıştırıyorlar? neyin gizli ajanı? ve tabii asıl önemlisi bu yaratıklardan nasıl haberleri yokmuş bu fbi amiri zencinin bana onu bir açıklasınlar.

--- spoiler ---