21 Ocak 2016

sleepy hollow s03e06:

This Red Lady from Caribee

--- spoiler ---

.jenny'i olaylar içinde daha fazla sokacaklar da ülen o kadar objeyle bilmem neyle uğraşıyorsun. niye çıplak elle ellersin be kadın? şimdi ayıkla pirincin taşını. özel güçler falan gelse güzel olabilir ama gerisi yine kastırmaca şeklinde ilerliyor.

.baştan beri gelen canavarlar ısınma turları imiş. ağacın gövdesine girerek cehenneme falan gitmişmiş. bu ne ki böyle? genel hikaye resmen çürüdü yahu. bölüm başı bir tane canavar getirip öldürdüler. hepsi de o ağacı açmak içinmiş. böyle genel hikaye olmaz ki.

.bizim ichabod pek romantik imiş. buluşmasına falan gitti. internetten araştırmış, muhabbet etmeye çalışıyor. öyle hafif saçma, hafif komik muhabbetlerden sonra düz yürüyüşe çıkmaya geçtiler, ne olsa romantik tabii. çiçekleri de ihmal etmediler.

.önceki hatun ile bu hatun arasında dağlar var bu arada. büyücü hatunu öldürdüler. öyle pek yas tuttuğunu da görmedik, üstüne bu hatun çıktı. flörtler falan başladı ama şakalı olsun diye yapıyor gibiler. hikaye ile ne alaka diyor insan.

.arı sokma muhabbeti saçmadı, kovana gidip zehir mehir dökmeleri de pek saçmaydı. geçmiş bağlantıları zaten bunalttı. bu sefer washington abimizi de sokmuşmuş arılar. otorite simgelerini güçsüzleştiriyor, insanlara güvenini kırıyormuş.

.korkmaktan korkmak dediler de pek bir numarası yoktu işte yahu. arbalet ile süper büyücü avına çıkıyorlar. arılardan oluşmuş kadına ok atıyorlar falan. pek beceriksizlerdi bu bölümde.

.bir tek jenny'nin kehanet bölümü güzeldi, diğer yerlerde pek bir sıkıldım.

--- spoiler ---