18 Aralık 2015

grimm s05e06:

Wesen Nacht

--- spoiler ---

.juilette'yi geri getirdiler. ölmemiş! cesedini görmeden öldüğüne inanmamıştık ama bu kadar zaman göstermeyerek öldü diye düşündürmüşlerdi. şu sakallı tip hücrelerden birinde juliette'yi tutuyormuş. şimgi hem trubel hem juliette nasıl aynı tarafta oluyor? trubel juliette'yi öldürdüydü? yoksa bu da bir oyun muydu?

.niye yardım etti. saçları sarı yapınca anlamayacağımızı mı sandılar? öyle bir tuzak tasarlayıp juliette'ye güzel bir giriş yapalım demişler herhalde. neyse hoş oldu. öldürdüler diye üzüldüydük ama nasıl ölmediğini iyi açıklamaları gerekiyor yoksa boş iş olacak.

.monroe'nun arkadaşlarından biri ayaklanma başlatan wesenler tarafından kaçırılır. arkadaşlarından birini de öldürürler. iş yerlerini falan yağmalarlar. derken bu korkak vatandaş ellerinden kurtulmuş gibi yapar ve bizim ekibi tuzağa çeker.

.ilk başta adamı görüp söylememesi ve kadını söylemesi şüphe uyandırıyordu ama kadını da anlaşmaya zorlamaları biraz fazla oldu. bunu bile tasarlıyor artık günümüz suçluları demek. neyse içinde olanı serbest bırak ya da özgürlük diyen tiplerin böyle bir şeyi tasarlaması garip geldi.

.wesen tiplerin toplaşıp korkması iyidi. kunduz arkadaş zaten telaş uzmanı bir tip. sevimli çiftimiz olayları yatıştırmaya çalıştı ama rosalee ile geri dönerken korkak eleman itiraf etti, ağzına burnuna patlattı, monroe'yu aradı ama çok geç kalmıştı.

.kapana kısıldıkları vakit de hoştu. tüm ekibi öldürmeyecekleri için rahattık ama işte juliette için tasarladıkları belli olunca biraz yarım kaldık. az biraz mücadele etselerdi iyidi bari.

--- spoiler ---