7 Aralık 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e09:

Closure 

--- spoiler ---

.bitiriyorlar mı ne oluyor? acayip acayip işler oluyor. phil kafayı yedi de şimdi ne ara sevdiydi bu hatunu? geçen bölüme kadar güvenmiyordu. üstüne güven tazelemişler ve bir yemek masasındaki muhabbet ile garip şekilde başladılar. hop camda bir delik, ward uzun mesafeli atış filmi misali uzaktan hatunu indirmiş.

.phil için de adamlar gönderdi ama onları halletti ve kaçtı, kanlar içinde merkezlerine girdi. millet bakıyor. herkesi sorguya aldı. ward'ı yakalamak için en ufak bilgi kırıntısını değerlendirecekmiş falan filan.

.derken direktör olarak bulaşmaması gereken işlere bulaşmak için mack'ı geçici direktör olarak yerine bıraktı. gitti ward'ın kardeşini kaçırdı. onunla telefonda oyalayarak yerini buldu. uçakla bulundukları bölgeye ilerlediler. ateş açıldı ve abimiz serbest dalış yaptı resmen, hem de açtıkları geçidin içine...

.diğer gezegene geçip kafayı vurdu ve bölüm bitti. bu kadar intikam delisi olması, acayip işler yapması bana fazla gelse de eh yani güzeldi. sınırlar dışına çıkmış bir phil iyi oldu. dramatik, çıldırmalı rolleri de kaldırdı. daha önce başka şeyler için çıldırıyordu. yiğit bir delikanlıymış hehe.

.hydra'nın muhabbeti hala garip geliyor. beş adet taş ile portal açmak da nedir? ne ara taştan kesmişler. hadi kestiler diyelim koca taşın yaptığını nasıl beş taş yapabiliyor? bunlara hiç girmedik. portal açmayı zaten biliyorlarmış da nasıl geri getireceklerini bilmiyorlarmış.

.jemma ve fitz de burada devreye girdi. hemen kurum görevlisi öldürüldü. aksiyon filmlerinin aranan abisi özel güçleri ile bizim bilim insanlarını yakaladı. jemma'ya bir miktar işkence etti ve fitz dakkasında istediklerini yaptı.

.diğer gezegenden yaratık abimizi getirmek için ekiple birlikte geçiş yaptı. zaten nerdeyse tüm kadroyu oraya yollayacaklar. metalleri eriten ile elektrikli oğlan da ekiple birlikte üslerine dalış yapacak. on iki saat vakit tanıdılar, bu kadar zamana bölüm yetecek mi? sonraki bölümden sonra devamı ne olacak? tarih neden bu kadar ileri atılmış? bunları göreceğiz artık.

--- spoiler ---