1 Aralık 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s03e07:

Chaos Theory

--- spoiler ---

.pek hareketli bölümdü. son kısmı kafa karıştırdı. şu devlet kurumu başındaki yaşlı kadının telefonda görüştüğü zat, ward ile de görüşüyordu. başkanla görüşeceklerdi. bu durumda başkan mı? ne alaka? başkan olamaz ama orası karışık oldu bence.

.psikiyatrist zencimizin lash olması meselesi ile kapladılar bölümü. may olayı kimseye söylemeden gitti kendisi ile konuşmaya, derken yakalandı ve zincirlendi. diğer tarafta lincoln lash'ın shield içinden olduğunu tespit edip mack'i ikna etmesi ve olayların ortasında gidip lash yakalama operasyonu yapmaları iyidi.

.bir anlamda may'i de kurtarmış oldular. phil psikiyatrist ile karşı karşıya geldi. bir sürü laf havada uçuştu, ikna falan filan olacak gibiyken. lincoln araya girdi. lan ilk karşılaşmada götüm götüm kaçmıştınız ve iki dakkada elektriğini almıştı ama bu sefer kapıştılar bir miktar.

.derken mack ile dövüştüler, phil son yumruğu engelledi. devlet kurumundan yaşlı hatun aldı attı aşağı, daisy kurtardı. iki saat onla nainsan meselesinde iyiler kötüler muhabbeti dönmüştü. bu sefer kendisini kurtarınca bir teşekkür geldi.

.tabii bu kadın tam kötüymüş, daisy yine haklı çıkacak da phil'e çemkirecek falan filan olacak. neyse işte may en son damardan girip elemanı yakaladı. insan halinde iken göğsüne gerçek mermi ile ateş etti. öldürmeyeceğini bilmiyormuş. çelik gibi sinirleri var hatunun tabii.

.fitz ve simmons meselesini arıca ele aldılar. çalışmayan kartı çalıştırdı. yerine sevdiği adamı gördü. aradaki kayıtları falan dinledi. eh buralarda insan bir üzülüyor tabii. yapılır mı lan bu fitz'e...

.derken astronot amleminden bir yerlere vardık. bir yerde aynı şekli görmüşler de eskilerden beri bu gezegene adam gönderiyorlarmış. iyi güzel de hepsinde monolit kullanılıyordu. portal falan ne alaka dedim ama çözer bu işi fitz canım.

--- spoiler ---