26 Kasım 2015

sleepy hollow s03e05:

Dead Men Tell No Tales

--- spoiler ---

.yunan ateşi ile zombi yakmış washington abimiz, bu da new york yangınına sebep olmuş. adamların tarihi olayları fantastik anlatma girişimde son nokta. cadılar bayramı güzellemesi de yapalım demişler ama olmamış.

.ulan washington nasıl düşünememiş? şehri niye boş yere yakmış? bir elalemin akıllısı bunlar mı yani? o yüzden pek olmadı diyorum. yine görüntüler hoştu. bu sezon daha çok yapıma para harcıyor gibiler ama senaryo hep aynı.

.icabod abimizin flörtleşme meselesine devam ediyorlar. bir tane hatun var herkesler yol gösteriyor, sonunda yemeğe falan çıkacaklar komik olacak vesselam. öyle aralarında da bowling oynayarak, kostüm giyerek eğleniyorlar.

.boş zamanlarında da yaratık avlıyorlar. pandoralı kadına gidecekleri yere bunları yapıyorlar. kadıncağız da bölüm sonunda eh bu da olmadı başka bir tane yollarım nasılsa diyerek bölümü bitiriyor. 

.abbie'nin amiri, kardeşini görevdeki ajan ile çekilmiş fotoğraflarını gösterdi. mevzu da baba kabul ettikleri adamın yaptığı işler. kardeşi şerifin oğlu ile olayların üstüne gidiyor. peşinde oldukları adam da tekin biri değilmiş, fbi falan onun peşindeymiş falan filan. çok heyecanlandık gerçekten.

.bu sezon tamamen böyle boşa gidiyor gibi, tek tek konular haricinde yine moloch zamanlarında bir kötü vardı da ne olacağı belliydi. şimdi bir şey olduğu da yok. hayırlısı bakalım.

--- spoiler ---