19 Ekim 2015

the walking dead s06e02:

JSS

--- spoiler ---

.yav iyi güzel de adam öldürmeme muhabbetini daha nereye kadar yapacaklar ben onu anlamadım. morgan abimiz şimdi kasabayı terk mi etti? rick koş herkese anlat falan dediydi, onlardan bu kadar önce nasıl geldi? buraları falan da hiç anlamadım.

.çok geniş bir yermiş de her tarafı koruyamamışlar da falan filan. şu gay elemanın sevgilisini yakalayıp yerlerini böyle mi tespit etmişler? bu kadar mı korunmasızlardı yani? rick nasıl kendi bölgelerini bu kadar korunmasız bırakıp gidebildi? bunlar pek olmadı.

.hadi daldılar içeri, sayıları çok dediler ama dakkasnıda öldüler bittiler. bitmeyenler aralarda falan mı kaldı? bu alınlarında W yazan tipler bunlar mıymış yani? olayları neymiş? yamyamını yaptılar, şimdi de vahşilerini mi yapıyorlar yani? insanları balta ile saatlerce doğramak nedir abicim? kestin öldürdün bitti daha ne?

.hem niye insan öldürüyorsun böyle bir dünyada? bir sürü insan silüetinde zombi var, öldür onları işte daha ne? nereye bağlayacaklar bu vahşet olayını? insan insanı keser mi? buna getireceklerse hani ne bileyim zaten baştan beri bu oluyor. dış dünyada olandan farklı bir dalış sergilediler aslında. organize vahşet tarzında bir şeye götürecek gibiler ama şimdi pat girdiler kaçtılar.

.geriye kalan ilk bölümde bertaraf etmeye çalıştıkları binlerce zombi ise şimdi üstlerine doğru geliyorlar. şu durumda zombiye gitmeseler, bölgelerini savunurlardı ve başlarına bu hal gelmezdi. rick'in bu kararını mı sorgulatmaya çalışıyorlar? nerden baksan elinde kalıyor ama...

.carol göz doldurdu. hemen kılık değiştirip bir sürü vahşiyi öldürdü. kıyafetler de süper yakıştı. şimdi hatun sigara yüzünden birine laf ettiydi, bunun yüzünden vicdan azabı çekip de yumuşarsa o kötü olur.

.salak morgan elli kez öldürmeme yemini etti de son elemanı özür dileyerek öldürdü de mekanı ondan mı terk etti nedir anlamadım. öldürmeme olayına çok gitmemeleri konusunda rica ediyorum. dünyanın çivisi çıkmış hala bir cana değer veren muhteşem bir sopa ustası var. tamam güzel karakter de bokunu çıkarmayın işte.

.bunca zaman carl salağına uyuz olduk, hala uyuzuz da şimdi makinalı tüfeği, emoji saçları ile ortalığı yakacak mı? ergen aşkı yüzünden saçmalayacak mı? pek sert bir oğlan olacak gibi ama sadece evi korumakla yetindi. bir sürü de bunun görüntüsü geçti gitti.

.başlardaki jss olayını falan hiç anlamadım. içerdeki salak kızın hikayesi ile başladılar. neymiş carl'ı terk etmiş de bir şekilde hayatta kal diye not bırakıyor. gereksiz hikayeler ama güzel çekimler.

.yavrularını koruyan rick'in yazıldığı hatunun olayı iyidi, güzeldi. pek gergindi falan her şey iyidi ama kadının makas ile kadını doğraması pek yapay geldi. doktor hatunun bunalımına da limon sıkayım dedim. neyse ki ortamda eugene gibi bir tip vardı.

--- spoiler ---