17 Ekim 2015

sleepy hollow s03e03:

Blood and Fear

--- spoiler ---

.bir başka boş beleş bir bölüm daha. pandora kutusu diyorlar, her bölüm sonunda kadın kara ağaca bakıp gülüyor falan. her bölüme bir canavar falan mı gönderecek yani? ne için oluyor bunlar gram açıklama yok. kolayını bulmuşlar ne güzel.

.karın deşen jack abimizi kullanmayan kalmadı zaten. ichabod'ın lise yıllarında bununla irtibatı olmuş. hep aynı nane, kasabaya bir şeyler geliyor. ben bunu daha önce gördüydüm muhabbeti yapıyor. sonra pat nasıl öldüreceklerini buluyorlar ve bir bakmışsın hallolmuş.

.neyse ki bu sefer yaralandı bizim ingiliz aksanlı. kanına sıtma vermiş de öyle halletmiş karşı tarafı. pat diye kana karıştıydı zaten. ha bir de sıtmaya falan bağışıkmış. çok akıllı maşallah. 

.açık yaraya baskı uygulamayan fbi ajanı mills hatunu da iyice kıl ediyor beni. öyle başında, başını da yukarı kaldırarak öldürmeye çalıştır herhalde ama ölmedi eleman. sonra pandora hatunu geldi bir şeyler geveledi gitti.

.diğer tarafta jenny ve şerifin oğlu birlikte takılıyorlar. onların da hikayesi tam olarak hiçbir yere gitmiyor. olan biten bir şey yok. şerifin daha önceden talebesi olan biriyle mi karşılaşmışlar? çömlek bilmem nesi deyip duruyorlar. el değiştirip duruyor falan. nedir? ne işe yarar açıklama yok. öyle kafalarına göre takılıyorlar işte boş beleş.

--- spoiler ---