25 Ekim 2015

american horror story s05e03:

Mommy 

--- spoiler ---

.pek bir sıkıldım yahu bu bölümden. ağır dramlıydı. acayip pek bir iş olmuyordu. bu kıvamda mı sürdürecekler nedir yani? resmen oyalamaca işler oldu. kimin ne yapmaya çalıştığı belli değil. hikayedeki polisiye de gıdım gıdım ilerliyor zaten.

.lady gaga hazretleri oteli satın alan elemanı baştan çıkarıp parasına mı konacakmış? neymiş efendim esas plan bu muymuş? hepsi gay bir de? kaç gay var sayamadım.

.bizim yaşlı hatun ve vampir oğlunun hikayesi dokunalı sayılır ama pek saçmaydı o da. ilkin annesine kendini öldürmesini söyledi. sonra bunu yaptığı vakit gitti vampir yaptı. bu durumda gaga mı köpürecek?

.zenci hatun da geldi diziye. kendisi gaga'nın eski sevgililerinden imiş. bir miktar da lezbiyenlik atalım demişler. gaga poposu üstten çekim ve altında kadın falan filan öyle gidiyor. bunları uçuk kabul edemiyoruz bile. giriş kısımları fenaydı ya işte pek olmadı, belki alıştırdılar bilemiyorum.

.şu ilk bölümlerde yatağa dikilen eleman çıktı modacı zenci hatunu kesti biçti. ölürken de dedektife bir şeyler dedi. dedektif gitti bizim sarışın keş hatuna kelepçe taktı falan, iyi güzel de ne oldu şimdi?

.hayalet meselesinin boku çıkmış durumda. kim hayalet kim gerçek karışık. binanın sahibi ve binanın yıkılması ya da bölümlerinin düzeltilmesi meselesi falan da yaptılar ama o da boş beleş hikayeye döndü dönecek.

.esas seri cinayetleri kim işliyor? kim kime mesaj veriyor? polisiyesi var mı yok mu? boşanan dedektif otelde kafayı yiyecek mi? karısı gelip oğlunu gördü? e şimdi ne olacak? bunlar falan yine hikayenin sürünceme kısmı gibi kaldı gitti.

.evlat acısı çeken anne muhabbeti de uzuncaydı. ne bileyim sıkıldım işte izlerken.

--- spoiler ---