23 Ağustos 2015

the strain s02e07:

The Born

--- spoiler ---

.yeni ittifak olayı yaptılar kafalarına göre ama dakkasında dağıldı. bu vampir gladyatör abimiz efendiyi yaralayan ölümlüyü merak etti, insan savaşçılar istedi. güzel de hikayeyi kesiştirdiler. hepsi iyi ama sonra sıçtılar batırdılar. hani çok güçlü de iki dakkada efendiyi alt eder muhabbetiyse bile yine olmadı yani.

.en azından geçen sezon yaralanma olayını bir yere oturtmaya çalışıyorlar hala. yok efendim yaralandıkları vakit işte yeri ortaya çıkmış da bu şehre kendini kapatması zarar verilebilir hale getiriyormuş da amacı neymiş falan muhabbeti dönmeye başladı.

.sonra da bizim vampir gladyatör postayı koydu gitti. diğer vampir savaşçılarından iyidi belki ama yine de efendi kendi planını gerçekleştiriyor işte. yeni vücudu ile daha mı aktif olacak nedir? ne alaka yani? en azından kendi seçimiyle değil de beklenmedik vücut değişimi güçlerini azaltmış falan olsaydı bari.

.roma hikayesi olsun, patlama görüntüleri olsun ve örümcek vampirlerle kapışmalar olsun abarttıkları kadar iyi olmadı. sahne olarak pek çekememişler herhalde. süper savaşçı diye gösterdiler ama pek bir aksiyonunu göremedik. şöyle iki kılınç güzel kullansa iki hareket gösterseler iyidi ama yapamadılar demek.

.zengin abimizin çükü düşmemiş miydi? şimdi bu seçilenlerin çükü düşmüyor mu? tam olarak değişimleri nasıldır? bu konuyu merak ettim asistanı kadın ile yakınlaşırlarken, eleman salak salak konuşuyor. yine şehri yapmak için yıkmak gerekir muhabbetleri dönüyor. derken yatak odalarında buluyoruz kendimizi ve işte öpüşmeye başlıyorlar. ne olursa olsun yaş farkından ötürü pek iğrenç görünüyordu öpüşmeleri.

.eph salağı işleri karman çorman etti, kaçtı geri mekanına ve yine alkole geçti. eldritch'i öldürecek imiş. şimdi buna mı odaklanacak yani? tamam efendi ile işbirlikleri ve paranın kaynağı olarak mühim ama elinde virüs varsa yaysana şunu arkadaş, dizinin yönünü değiştirmesi gereken olaylar değiştirmiyor da böyle saçma sapan işler oluyor insan üzülüyor.

.fet'i de üzdüler, fet'i üzen sarışının saçları dökülsün inşallah. lezbiyen sevgilisi çıktı geldi, kendi evine gittiklerinde saklanırken falan buldular ama işte toplam hikaye açısından komik kaçıyor, ne alakaysa işte bir de lezbiyenlik hikayesi ekleyelim demişler.

.dedemiz yine nefes nefese, adamın konuşmasını dinlemek zor geliyor. kalp krizi geçirip ölecek gibi devamlı. hani gençleştiydi, biraz dinamik olsa ne iyi olacak. efendi ve alman eşleşmesinde ağızlarına sıçarlardı ya gerçekeşmedi, öyle insanı üzdüler işte.

--- spoiler ---