5 Temmuz 2015

samurai jack s04e13:

Jack and the Baby

--- spoiler ---

.samuray jack abimizin hikayesi yarım kalmış. güzel bir bölümle kesmişler seriyi. hikayeyi tamamlasalar çok daha iyi olurdu ama bu şekilde de güzel zaman geçirttiler. özleyeceğiz kendisini, belki ilerde filmi falan çıkar kim bilir hehe?

.son bölümde de özel bir tatlılık yapalım demişler mi? yoksa öyle fark etmeden iptal mi edilmiş bilemedim. şeftali toplarken bebek sesi duyup koşuyor ve kötüler bebeği asmışlar yiyecekler. hemen kurtarıyor ve bebeğin ailesini aramaya başlıyor.

.bulamıyor da bulamıyor, badireler atlatıyor. süt bulmaya çalışma sahneleri komikti, saç çekmesi komikti. hikaye anlatması falan dokunaklıydı. sonra şeftali ile iyileşti yavrucak. bir de üstüne ödül avcıları yakasını bırakmadı da saldırdılar, bebek hastalandı falan.

.derken hepsi atlatıldı, anne koştu geldi aniden ama bebeğin kaşlar jack gibi olmuş. güldürdüler. ne yaptın bebeğime dedi anne, jack'de çok fazla şey gördü artık bir samuray ruhuna sahip oldu dedi. komikti, koştu. böylece de bitti. toprağı bol olsun jack abimizin, yattığı yer cennet olsun. allah adn cennetine atsın, büyük adamdı.

--- spoiler ---