13 Temmuz 2015

nanatsu no taizai e17:

Saisho no Gisei

--- spoiler ---

.iyi güzel enterasan bir bölümdü de bu meliodas sadece koşturdu sanki bölüm boyu. ülen nasıl yetişemiyorsun. diane'i öldürdüler öldürecekler. elli tane kutsal şovalye karşısına çıktı. şimdi king malı da niye uçup gelmiyor yardım etmiyor. madem köpek vardı bu şekil niye önce kullanmadılar? domuz seviyor falan dedi geyik yaptılar ama yemedim ben o kısımları.

.sonuçta beş tane birbirinden güçlü karakter, tek başına kurda kuşa hem olacaklarına birlikte saldırmaları gerekiyordu. hem ayin falan birden yapılmadı. aynı anda bir tane kral aradaş geldi, altın zırhları içinde baş kutsal şovalye ile takılmaya falan başladılar. böyle acayip şeyler güzel de işte sıralamaları o kadar iyi olmadı.

.neyse ki kutsal şovalyelerden ve adaylarından bir kişi diane'in iyi biri olduğunu görüp taraf değiştirdi. ölümden kurtaracak gibiler, meliodas çok daha hızlı gelmeliydi. bir oraya bir buraya koşmakla olmuyor. 

.keçi günahımız yine değişik şeyler yaptı da insanların kafasını karıştırdı. genel olarak iyidi güzeldi. kırmızılı, sert şovalyemizin gücü de pek iyimiş ama bakalım kim öle kim kala? yedi günahtan birini harcamazlar umarım.

.ha bu arada elizabeth çoktan kaçtı. allahın domuzu sıçacağım diye kapı mı kırdı? lan burada mı komiklik yapıyorsunuz nasıl iştir?

--- spoiler ---