3 Temmuz 2015

nanatsu no taizai e15:

Anhōryi Naito

--- spoiler ---

.güzel bölümdü, keçi günahı tipimiz pek iyimiş. zırh içindeki eleman da iblis kanı ile güçlendirilen kutsal şovalye adayı patlamalı kızcağızın babasıymış. geçen bölüm ondan bunları anlatmışlar herhalde. fena bağlamadılar yani.

.kutsal şovalyelerden iblis yalan keçi sakallı baş kutsal şovalye de esas kötümüz herhalde. meliodas kılıncını çok güçlü olduğundan kullanmıyormuş. kırık kılınç olayı bir şey değilmiş yani, sapı mühimdi herhalde de onu bile aramıyor. elemanın gücü neyse artık yakıp geçiyor ortalığı.

.gemiş bilgileri de hoştu. liz adında bir hatun olmuş. yine bu velet şeklinde meme sıkmalar derdinde. infazdan kurtarmış hatunu sonra savaşırken yaklaşmışlar da sevmişler de falan filan. elizabeth de onu hatırlatmış bizim ihtiyara, meliodas'a da öyledir herhalde. ölmeni istemiyorum diyerek kılıncı fırlattı ve dakkasına canavarı kesti biçti bizim meliodas.

.ban ile pek atışıyorlar, haklıydı aslında ban efendi bu sefer. sanki içindeki insanı kurtarabilecek miydi? yamulmuş gibmiş bir canavar olmuş. keçi günahı oğlanı (kız mı oğlan mı? japon orta yolu, bence kız ya neyse) da güzel veda etti. dokunaklıydı. insanı özellikleri yok, ifadesiz analizler güzel. ilkin kutsal şovalyeler ile kapışmama tercihi falan pek beklenmedik idi. bu tarz şeyler yaparsa gayet iyi olur. bakalım sona yaklaşıyoruz ama güzel geliştirecek gibiler.

--- spoiler ---