2 Temmuz 2015

Defiance s03e04:

Dead Air

--- spoiler ---

.adamlar iki ileri bir geri gidiyor. bölümde saçmaydı biraz ama fena bağlamadılar yine. omec abimizi kalıcı mı yapacaklar nedir? stahma ile takılmaları tatlıydı. zehirlemeye çalıştı da ölmedi. bildiğin tanrı adam. oğlunu falan söyledi ama ajanlığını falan da söylemiş olmadı mı? kadınlığını mı kullanacak yani tam olarak ne yapacak?

.nolan ile amanda ordu için bir yerlere gitti. bir baktık yeraltında mekan buldular. başlarında da geçen sezondan amandaya takmış belediye başkanı olmuş tip. bağlantılar koptu tamamen burada. adama ne olduydu, ne yaptılardı falan filan unuttum.

.çok da mühim değil ama amanda'ya tecavüz eden de buymuş. bir miktar muhabbetten sonra olaylar anlaşıldı. amanda itiraf ettirmek için kurşuna boğdu adamı derken öldürdü. öldürmemesi gerekiyordu. allahtan bunu muhabbetini yaptılar da o kadar saçma olmadı. hayatta tutsa o kadar silahı alabileceklermiş de bunun yerine bio adamlar bunları öldürürmüş falan filan derken adamın kalbi durması karadelik yaratıcı bir bombayı tetikledi ve mekan içe kaçtı.

.adamların hayalleri büyük ama modellemeleri çok saçma, çok dandik. kemerin patlaması falan insan çekmeye göstermeye utanır. amanda konuşma yaptıktan sonra bizim tarr çifti bomba yerleştirmiş o patladı. sonra komutanın hologramı ortaya çıktı, teslim olursanız bir şey yapmayız falan filan.

.her şey iyi güzel derken omec meselesi çıktı ve yörüngedeki gemiden de haberleri varmış. votanlar ile omecler arası bir savaşa dönse daha güzel olur ama adamlar ölçeği genişletince dandik oyun animasyonları gibi oluyor yazık yani.

.üstüne irisa ve nolan arasında kafa bağı yapılmış kısımlar yüzünden bir debelenme hali geldi. ikisi de yerlere yığıldı, kasıldılar titrediler. bölüm orada bitti. ikisi de ölmeyeceği için sonraki bölümü bu açıdan heyecanla beklemiyoruz ama güzel bir karmaşa gelebilir bu beyin bağı yüzünden. bakalım ne yapacaklar?

.ha bu arada hala çatır çatır eski karakter öldürüyorlar. dördüncü bölüme geldik, hala adam ölüyor. karakter öldürme meselesi de moda oldu ha.

--- spoiler ---