6 Haziran 2015

nanatsu no taizai e08:

Osorubeki Tsuiseki-sha

--- spoiler ---

.ban'ın hikayesi çok iyimiş. tüylerimi diken diken etti veletler. kız biraz ufak gibi ama japon aklı işte. beni çal diye romantik bir söz mü olur lan? adamlar bunu bile romantik yapmış. eleman sonsuz yaşam sıvısını falan çalmamış, ormanı da yakmamış. zaten bir tane iblis gelmiş yakmış ormanı, korumaya çalışırken kızcağız ölmüş. sonsuz yaşam sıvısını iç demiş kıza, o da içer gibi yaıp ağzıyla ban'a içirmiş. aşka gel...

.son görüntüler de tatlıydı bu yüzden, en son seni çalacağım demesini duyamadan ölmüş gitmiş kızcağız, sonra ölüler diyarında ban bunun peşinden koşup tamamlayamadığı cümleyi söylemiş. ölümden geri getirme olayını yapmazlarsa hakkaten iyi bir hikaye olmuş bu kısmı.

.geri kalan kısım da iyidi. gözleri kapalı dövüşen çılgın bir kutsal şovalye ile boğuştu üç tane velet. bir türlü yenemediler ama king veledi sonunda geldi hep birlikte yenecekler herhalde bu patlamalı kızı. şimdi düşmanı bu kadar güçlü yapmaları hoş olmadı. daha bu kim ki? pat diye yenseler de olmazdı ama üçü birlikte bir kutsal şovalyeyi yenemiyorlarsa nasıl yenecekler diğerlerini arkadaş?

--- spoiler ---