26 Mayıs 2015

samurai jack s04e09:

Jack Versus Aku

--- spoiler ---

.önceki bölümü tam bitirmeden buna geçmişim, hafif karışıklık olmuş. önden bunu yazayım sonra diğerini tamamlayayım. zaten konular bağlantılı değil de olur böyle hatalar işte bazen.

.aku'nun hali pek iyidi. kendiyle dalga geçmeler, oturduğu yerden suikastçi sipariş etmeler. gönderdiği robotların falan patlaması, jack'in hemen onları yenmesi falan derken bir şeyi yapacaksan kendin yapacaksın dedi ve jack'in karşısında belirdi.

.jack aku'yu görünce kılınçla saldırdı. hop dedi aku bunu kaç kez yaptık. artık teke tek kapışmanın vakti geldi. kılınç yok falan filan diye kurallar kondu. jack de insan üstü güçler yok, yardımcı yok, şekil değiştirmek yok falan dedi.

.derken lokasyonu konusunda jack'in ilk başta sıkıntı çektiği (komik) bir yerde kapışmaya başladılar. dövüş sırasında aku hile yapmaya başladı. neyse ki jack kılıncını iyi saklamış. hile yapacağını bildiği çarpı sonsuz kadar bilmiş ve yine sonunda hep olduğu şekilde kılınç ile saldırma ve akunun kaçış repliği olageldi. hani mutlaka yeneceğim, gerekirse sonsuza kadar bekleyeceğim falan diyor da çizgi diziyi yarım bıraktılarsa yazık tabii bu bölümlere.

--- spoiler ---