23 Mayıs 2015

nanatsu no taizai e04:

Shōjo no Yume

--- spoiler ---

.şu geyikleri çok yapmasalar bari yahu, insan tıkanıyor bir yerden sonra, hele sona minik halleri ile geyiğe devam ediyorlar hani bazen komik de genelde komik değil. türü böyledir herhalde ama ne bileyim çok sarmıyor öyle beni.

.geçen bölümde şakadan kendini yaralayan meliodas o kadar da şakacıktan yaralanmamış, yataklara düştü pek aksiyonda yoktu bu bölüm. aslında pek aksiyon da yoktu hani. zindanlara atılmış tilki simgeli açgözlülük günahı sevgili arkadaşımızı kurtarmaya geldiler. meliodas'ı doktor iyice  zehirledi. dev kızımız böcükleri ezdi başka da pek bir şey olmadı.

.ha tilkili eleman kendine bir saç sakal tıraşı yaptırdı, eh biraz komikti de niye kaçmadın bu vakte kadar arkadaş. kaptan ölmediyse gaza mı geldin yani? kafaları güzel bu yedi günahın herhalde? komik elemanlar hepsi herhalde.

.dev kızcağızın normal kız olma muhabbetini de yaptılar, eksik olmadı. meliodas prensesin eteğinin altına doğru yapışınca kaşlar bir kalktı, parmağı kadar erkeği ne yapmayı düşünüyor acaba? şimdi kesin hentai'si vardır bunun.

--- spoiler ---