20 Mayıs 2015

arrow s03e23:

My Name Is Oliver Queen

--- spoiler ---

.hani izleyecek başka bir şey kalmazsa tekrar izlemeyi düşünmüyorum. bu kadar saçma sapan bir sezon finali olmaz yani. tamam şehri kurtaracaklar da be arkadaş adamlar insan zekası ile dalga geçiyorlar. hava yoluyla yayılacak virüsü insanla yaymaya kalkıyor mesela. akıl nizam var mı bunda?

.geçen sezon gibi tekrar ra's ile kapışsın demişler. nasıl dayak yer bizim oliver diye üzülmüşler herhalde. bu sefer dövdü ra's'ı az daha yine ölüyordu. eliyle kılıncı tutup döndürüp canını aldı, duaları falan da ezberlemiş iyi güzel de çok boktandı. sonra keskin nişancılar oliver'ı vurdu. neymiş kostümlerinde çelik yelek varmış. neymiş felicity barajdan düşerken oliver'ı kapabilirmiş. hey allahım sen aklımı koru.

.nerden bakarsan elde kalıyor, aşırı saçmaydı. güven problemidir. devamlı arkadaşlarının güvenini boşa çıkarmasıdır. yaptığı nihai planın kendi ölümünü kapsamasıdır falan filan akıl sır erdirilemiyordu artık o derece saçmaydı.

.deri yolu ile aşı ile kurtulmuşlar mesela. malcom ile çok etraflıca plan yapmış oliver kardeşimiz. en son zindanda hepsi virüse maruz kalınca öldü sandık ya aşılanmışlarmışmış. yersek artık. sonra diyor ki iyi hayattayız ama bu zincirleri kim çözecek? ehe adam kalmadı flash gelsin bari, abi naptınız böyle...

.sonuç olarak oliver tatile çıktı, ray'ın kıçının dibinde felicity ile birlikte olma muhabbetine giriştiler, ayıp denen bir şey var. adamlardaki rahatlığa gel. malcom suikastçiler birliğinin başına geçti. şehri koruyacak kahraman patlaması yaşandı. thea da bunlara katıldı. sıçtılar batırdılar yani, daha da adam olmaz bu dizi, ikinci sezondan sonra bırakılması gerekiyormuş. bu sezon boşa izlemişim gibi hissettim. 

.ray'in başına ne geldi onu yine merak ettirdiler ya bilmiyorum artık, zorda kalmazsam bakmam tekrar. adam nano teknolojiyi kurcalarken patlama yaşadı. giysi hücrelerine kaçtı bence. bakalım görürüm bir şekilde ne olduğunu herhalde.

--- spoiler ---