20 Mart 2015

supernatural s10e15:

The Things They Carried

--- spoiler ---

.önceki bölümlerden dean'in peşine düşmüş eski asker kişisini yardımcı karakter olarak katalım da olay yaratalım demişler. yine içine kaçan solucan, kurt meselesi gibi bir şey. bu sefer elektrik ile çıkmıyormuş vay efendim neler neler hehe.

.neyse ki asker elemanın suya direnci iyidi de bir şeye benzedi bölüm. tabi niye susatır, nasıl yenecekleri hakkında niye hiç bir şey araştırmadan kafalarına göre deneler, adamı niye bağlayamaz falan gibi soruları da sormayalım hiç.

.bölüm başındaki pasta ikramı, sam'in reddetmesi ama dean'in bir parmak çalması falan komikti biraz. tabi kala kala bu komikliklere kaldıysak işimiz var. onuncu sezon hala çok düşük tempoda gidiyor. sezon ortası hep böyle ama cidden kendileri de bıkmış gibi geliyor bana artık.

.suçluluk duygusuna sam'i de katalım demişler. çözümü bulduktan sonra dean aradı ama çok geç olmuştu, sonra da pişman oldu. iyi güzel de adam bir tane kurdu içinden atayım derken canı çıktı. diğer adam kurt yuvası gibiydi, o yüzden hiç alakası yoktu olayın ya pek eşelemediler. herkes yoluna gitti ve bölüm bitti.

--- spoiler ---