28 Mart 2015

Agents of S.H.I.E.L.D. s02e14:

Love in the Time of Hydra

--- spoiler ---

.battlestar galactica'dan sevgili adama abimizi getirdiler. Edward James Olmos imiş ismi abimizin, gerçek shield diye bir şey uydurdular, onun başındaki kişi imiş. coulson abimizin durumundan şüphe ediyorlar. düşünceleri yanlış sayılmaz ama dizinin esas oyuncusu olduğunu fark etmiyorlar herhalde.

.tabi başka esas oyuncuyu gerçek kötü yapıverdiler yani böyle bir şey yaparlarsa çok da şaşırtmazlar ama yine de şaşırırım lan. fury coulson'u kurtarmak için uzaylı dnası falan vermiş de ta fury'den itibaren karşılaşmış bu işlere. daha demokratik şekilde ele almaya çalışmışlar ama olmamış. baştaki tiplerin yanında bunlar da var olmuş.

.ha iyi güzel de o kadar olay olurken nerdelermiş? hydra ortalığı katıp karıştırmıştı. shield için cadı avı başlamıştı. adamların uçak gemisi varmış, bir sürü imkanları varmış ama kendi başlarına takılıyorlar mıymış yani? insanın pek inanası gelmiyor ama garip işte...

.salak elemanı yanlarına çekmelerinin ne önemi var ki? ha coulson'un dibine daha fazla ajan yerleştirmiş olacaklar belki ama kadın ben 6 saatte hallederim coulson'u dedi. şimdi sonraki bölüm bunun geyiğine dönecek herhalde.

.skye'ı ıssız bir yere götürdü koydu coulson, kötü bir şey yapmışım gibi hissediyorum dedi ama kızcağız güçlerini kontrol edemiyor ne olacaktı başka? hulk benzetmesi falan iyidi. fitz şu kafa ile resmen en iyi karakter oldu sanki ama yine de bir işe yaradığı söylenemez. skye'ın bir miktar kontrol sağlaması işleri çok değiştirir ama ortada bir şey yok. hele babası hiç ortada değildi, asıl o ne yapacak o mühim. ışınlanan abimiz ve diğerleri ile birlikte nerde kaldılardı unuttum bile.

.ward ve yanındaki ajan 33'ü geri getirdiler. geri getirmek değil de onların açısından konulara devam ettiler. bir nevi hydra'dan intikamlarını alıyorlar ama orada durmazlar gibi. beyin yıkanan ajan karısı, beyin yıkadı. daha sonra ne yapacak bilmiyorum. arada ward ve skye göndermesi de yaptılar. ward skye'ı aşmış gibi. delirmedim derken, delirmemiştir inşallah artık ama skye'ın son durumunu bilse yine bir şeyler yapar gibi geliyor bana.

--- spoiler ---