2 Şubat 2015

samurai jack s03e04:

Jack and the Zombies

--- spoiler ---

.sonunda aku ile karşılaştık ama ne bileyim daha heyecanlı olur diye bekliyordum. şimdi heyecan derken gelişme kısmındaki heyecandan bahsediyorum. son kısım güzeldi ama giriş gelişme biraz haybeye gitti.

.aku jack'i uzaktan izliyor, bir türlü ölmedin ulan falan diyor. jack iki yol ağzına geliyor ve allaha havale edip bir dal atıyor. dalın yönüne aku etki ediyor ve zombiler kasabasının yoluna gönderiyor bizim samurayı.

.derken zombiler fışkırıyor her taraftan, hepsini hallediyor ama resmen suler seller gibi, jacki sıkıştırıyorlar kılıncını kapıyorlar, aku ortaya çıkıyor kılıncı alıyor, dövüş başlıyor. yer misin yemez misin falan derken jack yakalanıyor. akunun elinde kurbanlık kuzu gibi durur iken jack'in kılıncını göğsüne saplıyor ama batmıyor.

.kesmeyen kılınç efsanesi hehe, sadece doğruluk için kullanılabilirmiş kılınç ve aku kötü olduğundan jack'i kesmiyor. bunun şaşkınlığında jack elinden kurtuluyor, kılıncını alıyor ve akuyu kesip biçiyor ama aku kaçıyor tabi haliyle. finalde hesaplaşmaları nihayete ermiştir diye umuyorum. yarım kaldıysa o kılıncı jack'in kafasında kırarım.

--- spoiler ---