22 Şubat 2015

it's always sunny in philadelphia s10e06:

The Gang Missess the Boat

--- spoiler ---

.bu bölümde çetemizin birbirine ne kadar alıştığını öğrenmiş olduk. vakti zamanında yaşı tutmayana alkol meselesi ve bodrumda gelincik meselesi ile kendilerine gönderme de güzeldi tabi. adamlar kült oldular, bunun da farkına varmışlar.

.tekne partisi midir nedir? öyle bir şey için çete olarak yola çıktılar ama yetişemediler, dennis'in kafa attı ve çeteyi bölümlük dağıttı. öfke kontrolü ve diğerleri olmadan daha iyi olduğunu falan söylerken su altındaki arabasını satmaya çalışırken patlamaları harikaydı. hele en son patlayış efsaneydi.

.mac'in travesti olayından sonra bardaki adamlara sulanması falan filan olayları ile gelip şaşırtmaca yaptılar. gay olduğunu açıklıyor sandık ama ateşli bir hatun getirdi. tabi onu da toz için tutmuş gibi bir şey olmuş, güzeldi tabi.

.frank çetemize benzer tipleri buldu. barlarını iptal ettirdi borca soktu ve dağıldılar. e yani bir kere tutar o iş kaç kere tutacak idi? 

.dee ve charlie yemeğe çıktılar ya o andan itibaren kesin çakarlar dedimdi ve öyle de oldu. şiir yarışması falan derken anlık bir yakınlaşma ve iş bitiriş, sonra da gariplik falan filan işte. diğerlerinin baskısı ile yaptıkları şeyler ve tavuk boynu meselesine de güldüm ayrıca.

--- spoiler ---