1 Şubat 2015

constantine s01e11:

A Whole World Out There

--- spoiler ---

.insan bu constantine zor tahammül ediyor. bir de diğer elemanları çıkartıp sadece constantine üzerine bölüm yapıyorlar. tamam yan karakterler falan geliyor ama bir önceki bölüm gibi değil, olaylar constantine etrafında dönüyor falan iyice kıl bir durum.

.neyse ki bir iki espirisi komikti bu sefer. neymiş kurban ettiği arkadaşını anar iken melek gelir ve bıdı bıdı eder, gider diğer hoca arkadaşına o vakitte de tam işler olmuştur. veletler toplanıp ekşın olsun diye gidip astral seyahat mı ne yapmıştır ve sırayla ölmeye başlarlar.

.hani bir dünya yaratmak, tanrı yerine koymak ve güneş çıkartma meseleleri hoştu da ne bileyim çok da boştu bölüm. yaklaşan karanlıktan kaçmak için güzel bir yer diyor mesela da ne karanlık bu arkadaş, geldiği gittiği yok. çok bayıyorlar farkında değiller.

.constantine'de kurtuluş kısmında sadece sana inanıyorum diyebildi o kadar, baştan dünyayı değiştirebileceği belliyse kimse ölmeden içeri girip diğer veletleri de kurtulabilirdi. dört arkadaştan bir tanesi kurtuldu. o kadar da başarılılar yani hehe.

.zed bilmem nereye gitmiş, chas herhalde olaydan sonra ailesi ile kaldı. nerde olduğunu anlayamadım. kala kala bu arkadaşı kaldı, o da ben yarattığım bu dünyayı çok sevdim muhabbeti yaptı da içinde kalmayınca o kadar da orjinal olmadı hani.

--- spoiler ---