21 Ocak 2015

The Originals s02e10:

Gonna Set Your Flag on Fire

--- spoiler ---

.aradan sonra tekrar bizim kökenlerle devam ettik. anayı paketlemişti, yanına kan torbası koyup ya tiksindiği yaratıklara dönecek ya da ölecek şeklindeydi. haliyle vampir oldu ama finn ile yaptıkları muhabbet üstüne finn'in anasını ve babasını paketlemiş olması fena olmadı.

.tabi şimdi esas kötü finn yetmez, esas süper güçlü cadı gelecek. onun da yazısını yazdırıverdiler son kısımda ama kim bilir ne zaman gelecek. o vakte kadar babasının ve annesinin gücünü kullanan finn ortalıklarda takılacak.

.kurt adamlar ve vampirler anlaşmaya çalışırken mekana finn geldi ve binayı kitledi. içerde kalan vampirlerin de açlık damarına dokundu ve ortalığı kan götürsün diye bekledi. klaus da annesi karşılığında bir pazarlık etti falan filan ama kimseye bir şey olmadı. hele hele ilk açlıktan çok daha beter bir açlık ulan bu demişken bunların kendilerini tutması ama analarının kendisini tutmaması biraz salakça oldu.

.elijah olayında iyice konu dışına çıkardılar abimizi. üstüne bir şey dökülünce kafayı yiyor. nasıl bir etkisi olduysa artık. sarışın psikologu yakına götürdü, konuşsun etsin ve korumada olsun diye ama pek de bir yere varamadılar. annesi iyi aklına girmiş ama buna vakit nasıl üstesinden gelmiş peki? biraz gereksiz bir bunalım meselesi bu.

.kurt kızcağızımız hayley elijah ile takılıyor pek de aşık ama kurt oğlan da buna fena aşık imiş. al sana başka bir aşk üçgeni işte. bunlara girmeseler iyi olacak ama ne bileyim bunları isteyen kitle çok demek. neyse ki çok uzatmayacaklar ve evlenecekler. hem elijah'ın derdi de karı değil şu aralar.

--- spoiler ---