6 Ocak 2015

samurai jack s02e04:

Jack and the Scotsman: Part 2

--- spoiler ---

.iskoçyalı abinin karısı da çok fenaymış. güzel bölüm oldu. komikli kısımları iskoçyalılar ile pek bir artıyor. adamlar nasıl bir iskoç portresi çiziyorsa artık. şişko, yamuk dişli, dillerini çıkararak konuşuyorlar. sakatat yiyorlar falan filan.

.tabi dırdırları bitmiyor, adamlar o kadar çok konuşuyor derken kadın bir başladı konuşmaya o ne arkadaş, samuray jack yanlarında dünya tatlısı adam kalıyor. sesini bile duyamadık nerdeyse.

.ödül avcıları meselesi ile başladılar, iskoçyalı abimiz koştu geldi ilk jack'a yardım etti sonra karısının kaçırıldığını söyledi, yiyeceklermiş kadını, yardım istedi. ilk klanı ile tanıştırdı sonra kaçırıldığı kaleye girdiler, kadını kurtardılar ama tam yorulmuşken, kötülerin başı şişko karıyı götürün dedi. şişko dedi diye de kadın çıldırdı hepsini öldürdü.

.olaylar tatlıya bağlandı kadının suratı gülüyor derken, kapıya geldiler jack başka yol bulmalıyız kapı çok dar karın da... dedi ve şişmanlık iması bile dünyaların yıkılmasına neden oldu. nasıl bir şişkolarsa artık. o kadar tariften sonra böyle bir şey çıkacağını tahmin ettiydim zaten.

--- spoiler ---