14 Ocak 2015

paradox e03:

Episode #1.3

--- spoiler ---

.neden bu polisiye olayları ile uğraştıklarını kısmen açıklamış oldular. görüntülerden biri kendi uydularından çekilmiş. muhtemelen bir deney falan yapıyorlar onun sonucu da böyle bir şey oluyor. yerel bir şey ve sonucunu da gözlemliyorlar. benim anladığım bu şekilde yani. tabi allah'a ya da uzaylılara falan tekrar bağlarlarsa sorararım yine siz allah'ın seçilmiş kulu musunuz? diye.

.bölümün konusu gereksizdi aslında, bir tecavüz hikayesi, ilişkiler ve olaylara dahil olma muhabbeti derken karman çorman oldu. bir tipten şüphelendiler, onun peşine düştüler. daha önce benzeri bir vaka olmuş. kurbanla konuştular falan derken saatler geçti zaten.

.zenci eleman zenci hatuna özel alakaya geçti, sırf bu yüzden olaylara etkisi olmuş. daha sonra kendi silüetini camda gördü. o olayın peşini de bırakmayacak gibi çünkü bölüm sonunda tecavüzcü serbest bırakıldı. yine ilk hedefine geri döndü. fotoğraflar birden çok olayı anlatıyormuş yani.

.ölümden dönen polis kendi fotoğrafını gördü. kazara diyorlar da kasten yaptı işte bizim salak bilim insanı. adamın tipe fazla gizem katmışlar, çok kasmışlar. iyi gelmiyor bana onun konuşması. aslında genel bir kasıntı havası var dizinin, o da beni bozdu biraz ama iki bölüm kaldı.

.tanrının işine karışmak, ego muhabbetleri falan zaten saçmaydı. üstüne kadın haklı çıktı ama suçluyu erken yakaladığı için de bir işe yaramadı. saldırılan kız neden şikayetçi olmadı orasını anlamak zor. hani devamlı üstüne gelmişler, karşılaştığı tüm erkekler memesini mi ellemeye çalışmış nedir? öpüşürken iyi meme elleyince hop ne olduk falan oluyor. bu sahne de bin kere oynamıştır herhalde.

--- spoiler ---