17 Ocak 2015

it's always sunny in philadelphia s10e01:

The Gang Beats Boggs

--- spoiler ---

.başladı onuncu sezon, güldürdüler. on senelik değişimde dokuz ile on değişimi pek yoktu. aslında olmaması da çok iyi. dokuzuncu sezon cidden iyidi. onuncu sezon da bu kıvamda geliyor gibi. tiplerin yıllık yaşlanması da artık ihmal edilebilir düzeyde. aynı tipleri gördük. çılgınlıklarına kaldıkları yerden devam ettiler.

.bir tane beyzbol oyuncusu tipin yaptığını tekrar etme niyeti ile bir işe kalkışmışlar. tabi kimdir necidir bilmiyoruz. uçakta 70 civarı bira içmiş ve vuruş neyin yapmış. böyle çılgın bir adammış o da.

.bol bol içtiler, dee ile charlie kaldı sona ve charlie kazandı. frank'in sızması komikti. doktor ve pilot hikayesi de komikti. adamı bantlaması şahaneydi.

.dennis uzman çakıcı olarak pek de içme yarışmasına kaptıramadı kendini. bir kadını dedektif edası ile geçiş yaparak süzdüler ama pek bir şey çıkmadı ondan, gidip garip bir tanesini ayarlayıp halletti ama o da yapışkan çıkınca uçaktan indi. triplerinin komplesi gülümsetiyor işte insanı.

.mac yönetici sıfatıyla tek ayık kişi idi. işi ciddiye almış haline zaten bayılıyorum. bu sefer de bununla uğraştı durdu. sezon arası tekrar kilo almamış, başarılarının devamını diliyoruz. allah komikliklerine zeval vermesin.

.ha bir de farklı yerde çektikleri bölümlerden oldu. uçak dolusu insan ve bakışmalar falan da iyi idi. öyle çok fazla prodüksiyon yapmazlar ya bu sefer hafiften yapmış gibiler.

--- spoiler ---