16 Aralık 2014

the vampire diaries s06e10:

Christmas Through Your Eyes

--- spoiler ---

.kanseri vampirler iyileştiremiyor mu lan? bu neydi şimdi? böyle bir olay olabilir mi? kansere vampirler bile çare bulamamış. vampir kanının iyileştirmesi ile vampirin kanser olması aynı şey. nerdeyse ölüyü diriltiyorlar vampir kanıyla ama kansere çare olmuyor yani öyle mi? vay anasını satayım saçmalığa bak şimdi.

.üstelik bunu dialoglara da koymuşlar söylenir diye caroline'e dram yaratalım diye anasını öldürecekler. böyle de bir kafaya geldiler helal olsun. stefan ile yakınlaşacak, onun yanında olacak falan filan olacak. çok gereksiz.

.cadı hikayesi fena değildi de elemanın kasabadan gezgin büyüsünü emmesi yeni mi aklına gelmiş? tamam kasabadan engeli kaldırmak iyi güzel oldu ama biraz çakma durdu. hele büyüsüz olarak bu tipi kontrol edemiyorlarsa bir de büyü kazanırsa ne olacak?

.kardeşi sevgili renkli gözlü hatun ben bunu yenerim diyor. adam çılgın nesini yeneceksin? birleşmeden birinin sağ çıkması diğerinin ölümüne üzülmemeyi gerektiriyor. bu tip de tam ölse üzülünmeyecek tiplerden. bunu yapacaklar eninde sonunda anlaşılan.

.neyse olaylar bitti derken elana'nın kafaya çaktı bir tane bölüm orada bitti. damon'ların evine gizlenme büyüsü falan bir şeyler yapmış. ben bu elemanın büyü gücünü emip de neden muhafaza edemedini hala anlamıyorum.

.yılbaşı muhabbetli kaçıncı bölüm bu, bayıldım yılbaşı muhabbetinden. yine ağaç diktik falan filan yaptık. bonnie diğer tarafta ağacı yaktı. günleri de sıkı takip ediyor demek.

.enzo meselesi de saçma oldu. matt öldürmeye falan çalıştı tam o vakitte de kasabadan  büyü kalktı. hep birlikte stefan'a yürüyelim dediler. çocuk akıllılar resmen. çok saçmaydı gerekçeler.

--- spoiler ---